OM KLINIKENTak for at du valgte at kigge indenfor på vores hjemmeside. Her kan du finde nyttige oplysninger om hvad vi kan tilbyde. Klik på rubrikkerne på forsiden eller kontakt os, hvis du ikke finder det, du søger.


På klinikken møder du Autoriseret Klinisk Tandtekniker

Mads Laursen og tillærte assistent Sofie Schou


Vi bestræber os på at skabe en hyggelig og tryg atmosfære. Vi udfører al tandprotetisk arbejde her på klinikken og i eget laboratorium. Dette sker i tæt samarbejde med patienten som centrum. Vi fremstiller alle former for tandproteser og fastsiddende implantatbaseret proteser. Vores tandproteser fremstilles altid naturtro og gengiver de naturlige tænders udseende og stillinger. Vi sætter en stor ære i, at vores proteser altid fremstilles individuelt til den enkelte patient og hverken virker kunstige eller udseendemæssigt unaturligt.


Det er altid muligt at få et godt og fornuftigt råd samt information.

Kontakt os for en gratis og uforpligtende undersøgelse.LANDSFORENINGEN AF KLINISKE TANDTEKNIKEREKlinikken er medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere

Se mere på www.lkt.dk

Som medlem bliver vi løbende efteruddannet 2 gange årligt.

Vi tilbyder dig derved den nyeste viden, de bedste materialer og fremstillingsteknik, så du får den mest optimale behandlingsform.